pappa leser for datter

9 anledningar varför du ska vara med i en barnboksklubb

Tycker du att ordet bokklubb känns lite 2001?  Tycker du att det är helt onödigt att låta någon annan välja något till dig, som du klarar av på egen hand? Eller vill du helt enkelt inte vara medlem – för är det inte så att det för med sig en lång lista över måsten, som att man måste köpa bokpaket i sex år eller bränna minst 10 000 kronor för man får inte gå ur?

Lyssna nu. Bokklubbarna har utvecklats de senaste 15 åren. De kan i början haft en önskan om att fånga in dig i en oändlig mängd förhandsbestämda paket med höga kostnader – utan möjlighet att avbeställa, men det är inte så vi driver bokklubb. 2016 får du välja själv. Du kommer känna igen en bra klubb när du hittar ett erbjudande och tänker: ”Wow, det är för bra för att vara sant.”

Här är 9 bra anledningar att vara med i en bokklubb idag:

  • Du får ett välkomstpaket utan kostnad. Ja, det är sant! Du kanske måste betala lite för portot, men själva paketet är värt flera hundra kronor. Det är ett litet smakprov på saker som kommer, så om ditt barn gillar paketet, så kommer de kommande paketen säkert falla i smaken.
  • Klubben har blivit digital. Detta har gjort medlemskapet enklare att hantera. Du är online större delen av dagen, eller hur, så klubben finns där du är. Och om du skulle behöva hjälp när du inte är online så finns kundservice bara ett telefonsamtal bort.
  • Du väljer! Du kan avbeställa böcker eller bokpaket du inte tycker ser bra ut, eller barnet inte vill ha just nu. Du kan välja något annat istället, eller bestämma dig för att vänta en månad eller två. Allt detta bara några få musklick bort.
  • Priserna är låga – minst 30 procent billigare än bokhandeln!

 

  • Nu tänker du: Något är lurt, eller hur? Det är inget lurt. Våra bokklubbar kommer utan kontrakt. Du är medlem så länge du vill, och köper så mycket eller lite som du önskar.
  • Du sparar tid. Shoppning kan vara tidsödande. Vill du inte hellre använda den tiden till en tur till skogen, lek med barnen eller en kopp kaffe med en vän, istället för att stressa runt i butiker? Var chef över din egen tid.
  • Du får kvalitet. Vi strävar efter att endast leverera de bästa, mest rekommenderade och högt betygsatta böckerna. Googla några av våra titlar så får du se! Vissa av dem är exklusiva för vår bokklubb, vilket innebär att de bara finns hos oss.
  • Du kommer läsa mer för ditt barn. När du får bra böcker hela vägen hem, kommer ni läsa mer. Världen behöver barn som blir lästa för.
  • Det är socialt! Läsning är inte längre en ensam hobby, och genom bokklubbar lär du känna fler bokälskare, bland annat på sociala medier. Dela det du gillar, och få tips från andra!