Byssan lull-sangbok

Sångböcker för barn

Hur många elefanter var det som balanserade, och vad var det nu som alla mammorna på bussen sa? Det är inte alltid så lätt att komma ihåg alla de kända barnsångerna, och det är en av många anledningar varför sångböcker är så bra. Här har vi samlat Gobokens allra bästa böcker med sånger, rim och ramsor.

En elefant balanserade

En_elefant_kom_marsjerende_cover_SWE

 

Här är räddningen när ni ska sjunga de barnsånger ni egentligen kan, men som ni bara nästan kommer ihåg texten till. Detta är sånger för skratt och leenden, med glada illustrationer och massor av kul att titta på. Silkesmjuka flikar på varje sida hjälper små fingrar som vill bläddra fram sin favorit själv. En elefant balanserade köper du här.

 

Byssan Lull 

Byssan-lull_cover_SWE

 

Välkända vaggvisor för mysstunden vid läggningen. Trollmors vaggvisa, Byssan lull, Blinka lilla stjärna … Det är kända vaggvisor, men kan ni hela texten? Om inte hittar ni dom här, tillsammans med världens sötaste illustrationer av djur som visar varandra omtanke och kärlek. Boksidorna har flikar i glittrande material för att hjälpa små nyfikna fingrar att hitta sina favoriter. Inget lugnar ner ett barn som en sångstund i sängen. Byssan lull kan du köpa här.

Min lilla sångbok

Min-lilla-sångbok_cover_8268

 

Sång skapar glädje och skratt – kanske är det därför barn älskar att höra dig sjunga? I ”Min lilla sångbok” hittar du 13 kända sånger du kan sjunga för ditt barn. Det tar inte lång tid innan barnet sjunger med i de fängslande refrängerna. Min lilla sångbok köper du här.

Hjärtat mitt

Gullet-itt_cover_SWE

 

Att läsa kan vara som att gå på skattjakt. Så är det i ”Hjärtat mitt”. De finaste sångerna, ramsorna och lekarna vi känner till är samlade i boken. Vi hoppas att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I innehållsförteckningen tipsar vi när de olika texterna passar bäst till barnets ålder. Boken kan självklart läsas som ni vill, och barnet växer inte ifrån den på många år. ”Hjärtat mitt” är gjord i tåligt material så att barnet kan delta i läsningen från början, och bläddra själv när det är dags. Läs för barnet från första dagen! Språkinlärningen börjar innan navelsträngen klipps, så det finns ingen anledning att vänta. Hjärtat mitt kan du få utan kostnad i välkomstgåva från Goboken här.

Imse vimse spindel

Lille_Petter_edderkopp_cover_SWE
Rim och ramsor bjuder in till fingerramsor, bus och skoj. Imse vimse spindel innehåller både välkända och nya sånger, rim och ramsor. Detta är texter som ska lekas fram, titta på varje sida så får ni instruktioner till rörelser till sångerna. Fina utskärningar på bokens sidor är spännande för barn att känna på och ger bra träning för öga-hand-koordination. Illustrationerna är lika lekande, färgstarka och charmiga som texterna, och här finns mycket att titta på och prata om. Imse vimse spindel köper du här.