Vem där? Tygboken som bebisen får lov att smaka på!

En kattskallra och en mjuk bok som knastrar, ler och myser. De här godbitarna får man lov att skaka och smaka på!

Tygboken Vem där? från Goboken knastrar, är mjuk, lätt att hålla i och härlig att tugga på! Katten är lika snäll, hur man än hanterar honom. Inuti är det luckor att öppna så att katten hoppar ut och tillbaka in i sitt hål. Detta är en av våra allra mest populära böcker för bebisar!

Den fina skallran i tyg följer med mjukboken Vem där? från Goboken

Det är en stor händelse –  och jätteroligt –  när bebisen klarar av att hålla fast i något och skaka runt. Då är kattskramlan perfekt! Den är mjuk, så att bebisen inte slår sig och den ger ifrån sig ett mjukt och behagligt skramlande ljud.

Färgerna och konturerna i den här mjuka boken bildar spännande mönster som är fascinerande för bebisen att titta på. På bilderna finns en massa fina detaljer som du kan peka på och prata om tillsammans med ditt barn. Luckorna inne i boken gör läsningen spännande och är roliga att gripa tag i och leka med. En del – men inte alla –  sidor prasslar när man tar på dem och katten som tittar ut på framsidan kommer garanterat att väcka barnets nyfikenhet.

I det här bokpaketet från Goboken får man också med Barnets utveckling. Det är en praktisk och mycket användbar föräldraguide med mängder av tips och råd för dig och ditt barn. Detta är en av många föräldraguider som du som prenumerant kan ladda ner och läsa från min sida. Du kan också hitta fler böcker om barns utveckling här i Gobokhandeln.

Barnets utveckling är en av många föräldraguider du kan hitta hos Goboken.