Go’morron, go’natt – perfekt barnbok för kvällsläsning

En lässtund när natten närmar sig lugnar ner, skapar närhet och gemenskap mellan dig och ditt barn. Här är två riktigt bra böcker som passar under dagens sista minuter.

Go’morron, Go’natt har länge varit en stor favorit hos många av Gobokens abonnenter. Hör vad de säger: ”Jättemysig och roligt för barnet att klappa på alla djuren.” ”Perfekt att ha en bok som passar att läsa både på kvällen som på morgonen.” ”Min son älskar denna boken, roligt att bläddra och lyfta på “luckor”, klappa på djuren och titta på alla bilder” ”Varje morgon hälsar vi djuren godmorgon och varje kväll säger vi godnatt o har gjort sedan vi fick boken. Det bästa är att lära min son att klappa djuren “fint/snällt”

Den här boken är verkligen speciell. Den har stora utvikningsbara sidor och färgrika bilder med otroligt söta djur. Ni träffar varje djur både på morgonen och på kvällen och de har alla mjuk päls som ni kan klappa när ni säger godnatt till dem. På sista sidan kan ni lägga täcket över en liten flicka och säga godnatt till henne också.

Du hittar den i Gobokhandeln och som medlem i Goboken kan du få den gratis som välkomstgåva.

Läs om Lille Wille som också ska sova
Lille Wille säger godnatt till sina leksaker, lilla Wilma, mamma och pappa. Han tycker om fasta rutiner: att sjunga och en liten godnattsång, titta i en bok och säga godnatt till alla sina gosedjur innan han somnar.

Goboken har gett ut fler böcker om Lille Wille. Du hittar dem här i Gobokhandeln.

Läs gärna böckerna varje kväll. Fasta trygga rutiner hjälper ditt barn att hitta vägen in i drömlandet.

Trevlig läggtid!