Här är årets sommarböcker från Goboken!

I år får vi en annorlunda sommar – utan tvivel. Men sommaren, den kommer! Och vi hoppas att det blir en sommar full av lugna kvällar och varma dagar. Här får ni också en liten förhandstitt på årets sommarböcker från Goboken. I år är det böcker med luckor, spel och en osedvanligt vacker bok om den perfekta sommardagen.

 

 
Peka och säg vad du ser längs kusten

Leta och hitta vid vattnet i denna underbara barnbok. Och som titeln avslöjar, så finns det massor av saker att hitta på stranden och i havet. På varje uppslag introduceras ni till ett nytt område i eller vid vattnet, och varje uppslag är illustrerat med starka och vackra färger. Kan ni hitta surfaren? Eller flundran som ligger och gömmer sig på havsbottnen?

Denna bok passar bäst för barn mellan 1 och 3 år. Om 1-åringen är för liten för denna bok, så kan ni göra den till en pekbok och lära er om allt som finns vid kusten!

 

Flyplatsen

Flygplatsen är ett ställe som många av oss kommer att besöka genom livet. Och det är mycket som händer där! Och i denna bok om flygplatsen händer det nästan lika mycket! Här finns nämligen flikar som man kan dra, vrida och skjuta ut på varenda sida. Packa resväskan och följ med! Boken är i kartong och har enkla rim. Den är en perfekt introduktion till hur det är att resa med flyg.

Denna bok passar bäst för barn mellan 1 och 3 år.

Perfekt

Hur skulle din perfekta sommardag se ut? Hur var den när du var barn? Kommer du ihåg oändliga dagar med äventyr, sol och glass? Denna bok har ovanligt vackra illustrationer och fantastiskt vackra rim och tar oss med på tre barns perfekta sommardag.

Denna bok passar perfekt för de lite äldre – alla från 3 år och uppåt!

Memory

Vi hoppas att detta memory-spel ska underhålla både stora och små framöver! Vi har hämtat alla bilderna från böckerna om Lille Wille – färgstarka, tydliga illustrationer om vardagliga saker. Här finns massor att känna igen sig i! För de allra yngsta kan det också användas som ordkort.