Var med i vår stora sommartävling!

Varje fredag under hela sommaren har vi en ny tävling på vår Facebook-sida. Gilla oss och delta. Varje vecka drar vi en vinnare av två fina böcker från Goboken!

Var är Alf och Bett nu?
Alf och Bett från vår ABC-serie reser Europa runt. Gissa vart de är! Ditt barn kanske kan ge svaret på egen hand? Skriv svaret i kommentarsfältet så är du med i veckotävlingen.

Du kan också vinna en hel bokserie!
Alla som deltar i veckotävlingen, är automatiskt med i utlottningen av storvinsten – en komplett bokserie – i augusti. Gilla oss och var med!

Gå in på Gobokens Facebook-sida

mitt abc

Kul med Alf och Bett och Bokstavståget
Alf och Bett och Bokstavståget hjälper små barn genom de första etapperna av läsresan: bokstavsinlärning. ABC-serien har en bok, och en sång, per bokstav, samt alla historier som ljudböcker. Sångerna kan du ladda ner gratis! Dessutom hittar du dom på Spotify. På så sätt kan förskolebarn lyssna, sjunga och leka sig till kunskap om bokstäverna. Läs allt om ABC-serien här

 

toget

 

Populär serie
ABC-serien har gett tusentals barn en enklare skolstart, och böckerna blir också flitigt använda i många förskolor. Serien har blivit så populär, att vi på uppmaning av en kund bestämde oss för att skapa ett ABC-tåg, och vips så satte snickar-Tommy igång och skapade ett tåg till oss.

Det ena tåget har avgått från förskolan för att leka med bokstäverna. På vår Facebook-sida kan du se hur det gick. Det andra tåget blir en stor överraskning för den flickan som kom med idén. Snart kan du läsa hela historien här …

Men var är Alf och Bett? Dom fick vi superkreativa Anita att trolla fram med tråd och nål. Vips, så var de färdiga och nu skickar vi dom på sommarsemester både här och där. Följ med och gissa vart!

Alf-og-Bett_mkort